Voordelen van het Youngtimer-Magazine Abonnement

Word nu abonnee van Youngtimer-magazine voor slechts € 5,12 per maand en ontvang het gratis Youngtimer-magazine puntvlaggetje (excl. voor abonnees). Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere tarieven. Kijk hiervoor op youngtimer-magazine.com.

Als abonnee ontvangt u elke maand de nieuwsbrief en u profiteert direct van leuke voordelen:

  • Elke maand een heerlijk magazine over motorboten en varen bij u thuisbezorgd én online
  • Onbeperkt toegang tot álle informatie op de website
  • Met korting deelnemen aan interessante events

100% Youngtimer

Magazine en online een gezonde dosis informatie, inspiratie en enthousiasme over motorboten.

Passie voor varen

Youngtimer-magazine is passie voor varen. Het magazine bestaat al sinds 1984. Inmiddels telt Youngtimer-Magazine drie krachtige pijlers. Een kleurrijk en glossy Magazine, een informatief en interactief Platform en boeiende, sfeervolle Events. Zo vindt u dagelijks via één van onze kanalen die informatie die varen zo leuk maakt. Ons uitgangspunt is dat u optimaal geniet van uw motorboot en met nog meer plezier het water op gaat. Ga naar onze website en ontdek wat Youngtimer-magazine voor u kan betekenen.

Klant reacties

Fijn maandblad. Ik deel hem op in vieren. Dan heb ik elke week weer een stuk te lezen. Ik zit nog net niet bij de brievenbus te wachten tot hij komt.

Karel Verhoeven

Mooi blad, leuke site en je weet wie het maken: een leuk clubje mensen. En ze maken het met plezier. Dat merk je gewoon.

Eline Pasveer

Abonnee zijn is een pré. Op de website heb ik een eigen dasboard met een schat aan info en alle magazine sinds 1983!

Bart Leimers

Dit is echt voor motorbootvaarders. Techniek, vaartips, reisverslagen, testen, noem maar op. Plus een leuke nieuwsbrief en ik volg ze ook op social media.

Geert-Jan Schepers