Nieuwe website

Geplaatst door Perry Snijders

De afgelopen tijd dreigde onze website een youngtimer te worden, en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Achter de schermen werkten we daarom al een tijdje aan een nieuwe website. We hebben daarvoor de wensen en behoeften bij de lezers van Youngtimer Magazine geïnventariseerd. Samen met de ideeën van de redactie heeft dit geleid tot een nieuw concept voor de site. Het doel is om onze abonnees een compleet en exclusief pakket youngtimer-nieuws te presenteren, waarbij alle oude nummers kunnen worden bekeken, iedere abonnee een eigen ‘Mijn Youngtimer’-omgeving kan inrichten met bijvoorbeeld een foto van zijn/haar favoriete youngtimer.

Verder is er op de website volop aandacht voor allerhande evenementen waar Youngtimer Magazine bij is betrokken, komen er tal van actuele berichten, interessante koopwijzers, interviews, rijimpressies, reportages, reisverhalen en nog veel meer. Onze abonnees hebben uiteraard een streepje voor. Zij kunnen, na inlog, overal bij. 

Daarmee wordt een abonnement op Youngtimer Magazine nog aantrekkelijker. Wie nog geen abonnee is, kan via de website eenvoudig een abonnement afsluiten. Vervolgens heb je direct toegang tot het exclusieve gedeelte. Liever geen abonnement? Dan heb je wel de mogelijkheid om losse artikelen te kopen.

Veel leesplezier toegewenst!