Inloggen voor abonnees

Geplaatst door Michelle van den Hoorn

Als abonnee van Youngtimer Magazine krijg je méér. Zo kun je nu iedere editie van het magazine vanaf 2010 online lezen. Maar hoe log je in? 

De afgelopen jaren hebben we doorlopend gewerkt aan de kwalitatieve verbetering van de verhalen en de fotografie in het magazine. De website was daarbij een beetje het ondergeschoven kindje, maar sinds dit jaar maken we online een forse inhaalslag. Sinds het voorjaar hebben we namelijk een nieuwe website, maar nu is die verder uitgebreid. Door in te loggen, kun je onder meer het archief zien met iedere (!) editie van Youngtimer Magazine tot nu toe — van het allereerste nummer uit 2010 tot het meest recente nummer. 

Inloggen website Youngtimer Magazine

Onder de kop Mijn Youngtimer (rechts bovenin de balk op de website) kun je inloggen. 

Dat inloggen doe je met: 

1: je e-mailadres dat bij ons bekend is en 

2: je postcode, met hoofdletters en zonder spatie (1234AA) 

Binnen jouw eigen ‘dashboard’ kun je de gegevens invullen en bijvoorbeeld een foto van jouw eigen youngtimer plaatsen. Voor de goede orde: al deze informatie is exclusief toegankelijk voor jou alleen en deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Dashboard

Als je eenmaal bent ingelogd, vind je onder de kop Mijn Youngtimer (rechts bovenin de balk op de website) de subkop Mijn dashboard. Daar kun je in je profiel je eigen gegevens terugzien en eventueel wijzigen, maar je vind daar ook de links Laatste e-magazine en Alle e-magazines. Het laat zich raden: daar kun je alle edities van Youngtimer Magazine tot nu toe lezen. Hoewel we vaak van abonnees horen dat het blad een hoge bewaarfactor heeft, is het toch handig om ze ook online beschikbaar te hebben — bijvoorbeeld voor die ene editie die je net even niet kunt vinden. 

Platform voor liefhebbers

Is de website daarmee af? Zeker niet, want in de toekomst zullen we de site systematisch verder uitbouwen, zodat dit meer en meer een platform gaat worden voor alle liefhebbers van youngtimers. 

Persoonlijk contact

Kom je er om wat voor reden dat ook niet uit? Neem dan contact op met Marjon (06-50621601) of Hélène (06-25064541). Ze helpen je met plezier verder! 

Gewijzigde facturatie

Oplettende abonnees hebben het misschien al gezien: vanaf nu wordt de jaarlijkse factuur of incasso van het abonnementsgeld rechtstreeks vanuit onze eigen uitgeverij Hank Dussen BV verstuurd en niet meer via het bedrijf Abonnementenland. Deze verandering was niet alleen noodzakelijk om de extra online services aan abonnees te kunnen bieden, maar zorgt er ook voor dat we een meer persoonlijk contact met onze lezers kunnen hebben. 

Mogelijk interessante artikelen: