Komend weekend: Youngtimer Magazine Rally

Geplaatst door Gabriël van Seumeren

Na een jaar afwezigheid is de Youngtimer Magazine Rally terug. De vierde editie staat voor komend weekend op de agenda: op zondag 17 september. 

Na drie edities vanuit Otterlo zoeken we het voor de vierde editie elders. De start van de rally is in Lieren, de finish in Giethoorn. Verwacht geen rally die je volgas hoeft te rijden en aan ingewikkeld gedoe doen we ook niet; je kunt deze rally gewoon rijden met je vrouw, zoon, collega of wie dan ook. Ook als je (nog) geen ervaring hebt, is deze rally geschikt voor je. Het is namelijk vooral de bedoeling dat iedereen een leuke dag heeft! 

Een gezellige startlocatie, een lunchstop en een afsluitende barbecue dragen hier hopelijk aan bij. Deelnemen kost 225 euro per equipe van twee personen. We organiseren de Youngtimer Magazine Rally in samenwerking met Jan-Peter Nijmeijers (Nijmeijers Events), die je misschien kent van Wheels at the Palace.
Heb je de eerdere aankondigingen gemist? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn nog een paar startplekken beschikbaar! Direct inschrijven? Mail dan naar info@youngtimer-magazine.com.