Met Youngtimer Magazine naar het Concours d’Elegance

Geplaatst door Perry Snijders

Op 26, 27 en 28 augustus staat Youngtimer Magazine op het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk. En jij kunt erbij zijn. Gratis! 

We geven tickets weg voor het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk. Aan nieuwe abonnees, maar natuurlijk vergeten we ook onze bestaande abonnees niet; trouwe lezers moeten immers ook beloond worden! 

Nieuwe abonnees

Als je nu een jaarabonnement op Youngtimer Magazine afsluit (€ 30 voor Nederland/€ 49,50 voor België), ontvang je daarbij een gratis ticket voor het Concours d’Elegance (ter waarde van € 27,50). 

Kom je liever met z’n tweeën? Stuur dan nog even een mailtje naar info@youngtimer-magazine.com om dit te laten weten. Wacht niet te lang, want we kunnen dit doen zolang de voorraad strekt. 

Bestaande abonnees

Sommige magazines geven alleen cadeaus aan nieuwe abonnees, maar bij Youngtimer Magazine houden we ervan om ook trouwe lezers in de vreugde mee te laten delen. Ben je al abonnee van Youngtimer Magazine en zou je graag naar het Concours d’Elegance willen? Stuur dan een mail naar info@youngtimer-magazine.com met daarin je naam, abonneenummer en het adres waarop je Youngtimer Magazine ontvangt. 

Ook hier geldt: wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt!