Nieuwe datum voor Youngtimers Only

Geplaatst door Perry Snijders

Het nieuwe evenement Youngtimers Only, dat voor komend weekend gepland stond, heeft een nieuwe datum. Een compacte eerste editie van het evenement moet nu op zondag 10 oktober plaatsvinden. 

“Dat we de eerste editie van Youngtimers Only niet op 24 en 25 april door konden laten gaan is evident,” zegt organisator Jan-Peter Nijmeijers, verwijzend naar de coronamaatregelen. “Het lag voor de hand om het evenement een jaar uit te stellen, maar dat wilden we niet. We merken namelijk dat iedereen heel veel zin heeft om er weer op uit te gaan. Daarom hebben we nu een vorm bedacht waarbij we op 10 oktober een eerste editie organiseren. De locatie is onveranderd: Skydeck in Teuge.” 

Aangepaste editie

Dat wil niet zeggen dat het evenement nu zes maanden verschoven is. “Voor deze najaarseditie hebben we een andere vorm gekozen, omdat we nu niet weten hoe de maatregelen er dan uitzien. Normaal gesproken is het leuke van zo’n evenement dat je ook gelijkgestemden ontmoet, we weten niet of dat in oktober alweer kan.”
Wie Nijmeijers kent, weet dat hij ook organisator is van het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk, dat voor 28 en 29 augustus gepland is. “Met Youngtimers Only zijn we wat voorzichter,” legt hij uit. “Het Concours is een buitenevenement, terwijl we het youngtimerevenement deels binnen hadden gepland. Daarom zal de editie in oktober een aangepaste editie zijn, waarbij je niet alleen de fantastische locatie op vliegveld Teuge ziet, maar ook kennis kunt maken met de prachtige wegen die er in de omgeving te vinden zijn.” Het volledige programma is nog niet bekend, omdat dat deels afhankelijk is van de versoepelingen van de coronamaatregelen die in de komende maanden verwacht worden. 

Natuurlijk houden we je in de komende maanden op de hoogte van dit evenement. Je kunt Youngtimers Only op Facebook volgen om er zeker van te zijn dat je niets mist. 

Mogelijk interessante artikelen: