Youngtimer Magazine 68 verschijnt 18 juni

Geplaatst door Michelle van den Hoorn

Op vrijdag 18 juni verschijnt Youngtimer Magazine 68, waarin we onder meer uitgebreid stilstaan bij de verse lichting youngtimers, de auto’s die in 2006 op de markt kwamen. 

Lancia Delta Integrale

Wim Luijbregts reed rally’s in de meest uiteenlopende auto’s. In deze editie vertelt hij hoe het was met de Lancia Delta Integrale. Voor de gelegenheid kruipt hij weer eens achter het stuur! 

Rover 75

Een jonge Brit speelt een beslissende rol in de film De Slag om de Schelde. Voor de gelegenheid gingen we met een Britse auto naar de plaatsen waar deze vergeten slag werd uitgevochten. 

Volkswagen Bora V6 Variant

De Golf sedan, maar dan als stationwagen; met de VR6 onder de kap blijkt het een prettige youngtimer, blijkt tijdens een roadtrip naar Brussel. 

Toyota AE86

Binnenkort brengt Toyota een nieuwe sportcoupé op de markt: de GR86, die in de voetsporen moet treden van de AE86 en GT86. Met deze twee voorgangers maken we een trip door Duitsland. 

Koopwijzer Volvo C30

De Volvo C30 rolt de youngtimerwereld in. Het was destijds een van de mooiste auto’s in zijn klasse, maar is hij ook de moeite waard als youngtimer? Die vraag beantwoorden we in een uitgebreide koopwijzer. 

De klas van 2006

Auto’s van vijftien jaar en ouder worden vaak gezien als youngtimer. In deze editie nemen we de nieuwe lichting onder de loep: de Subaru B9 Tribeca, Mercedes-Benz GL-Klasse, Škoda Roomster, Dodge Caliber, Lada Kalina, Lotus Europa S en Ferrari 599 GTB.  

Mogelijk interessante artikelen: